Правоохоронці Івано-Франківська виявили підпільний реабілітаційний центр, в якому незаконно утримували 27 осіб

27 людей незаконно позбавили волі і змушували їх виготовляти наркотики.

13.12.2017 10:39   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області розслідується кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, пише - Панорама Прикарпаття.

Під час проведення санкціонованих обшуків  в будинках, що знаходяться в м. Івано-Франківську, виявлено ряд осіб, яких незаконно утримували в замкнутому приміщенні з корисливих мотивів. Потерпілими були як правило жителі міста та області. Вказаних осіб,звільнено з місць де їх незаконно утримувалися та доправлено по місцю проживання.

Як було встановлено, вище вказаних осіб утримували у будинках підприводом примусового лікування від алкогольної та наркотичної залежності.

За цим фактом продовжується розслідування кримінального провадження передбачене ч.2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Санкція статті передбачає покарання обмеження волі на строк до 5-ти років або позбавлення волі на той самий строк, повідомляють у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття