У прикарпатському селі збудують потужну вітроелектростанцію

11.12.2017 16:41   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно голова районної державної адміністрації Ірина Люклян та голова районної ради Василь Рибчак взяли участь у загальних зборах громадян с. Липовиця, пише - Фіртка.

Основним питаннями обговорення  були перспективи будівництва на території села вітряків, які перетворюють енергію вітру в електричну. 

Голова райдержадміністрації зазначила, що залучення інвестицій – це перспектива розвитку громади. Особливо це актуально в умовах процесу децентралізації. Громада повинна думати, як вона має утримати школу,  забезпечити дітям належні умови та рівень навчання, умови та якість надання медичних послуг населенню у ФАПі, розвивати інфраструктуру.

У формі діалогу на зборах йшлося і про інші суспільно важливі для громади села проблемні питання.

Жителі села також мали змогу зустрітися з представниками ТОВ «Кліар Енерджі», які розповіли про можливості реалізації інвестиційного проекту будівництва вітроелектростанції на території села.

За результатами зборів вирішено провести подворове опитування, за яким буде прийнято відповідне рішення сільською радою. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка