На посаду директора Музею мистецтв Прикарпаття претендує 4 кандидати

10.12.2017 09:40   Джерело: Prostir.Museum
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації 31 жовтня 2017 року оголосило конкурс на заміщення посади директора Музею мистецтв Прикарпаття. 1 грудня 2017 року шляхом жеребкування були визначені члени конкурсної комісії від громадських організацій, пише - Prostir.Museum.

Михайло Дейнега, який очолював його понад 10 років, вирішив у конкурсі участі не брати. Про що 28 листопада 2017 р. на постійній комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова доповів начальник управління культури, національностей та релігій Володимир Федорак: «Контракт на посаду директора музею завершився, і Михайло Дейнега не забажав брати участь у новому конкурсі, який відбудеться у грудні. Згідно з регламентом на сесію ми повинні винести питання про звільнення директора Музею мистецтв Прикарпаття».

Члени комісії запропонували відзначити Михайла Дейнегу на наступній сесії і вручити йому відзнаку за розвиток культури і мистецтва на Прикарпатті. 

4 грудня 2017 року стало відомо, що на посаду директора музею претендує 4 кандидати: художник Микола Джичка, мистецтвознавець, галерист Анатолій Звіжинський, провідний науковий співробітник Музею мистецтв Прикарпаття, доктор філософії за спеціальністю «Богослов’я» Віталій Козійчук та художник, архітектор і археолог Василь Романець.

До 11 грудня включно всі зацікавлені особи можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту управління  kultura@if.gov.ua (з позначкою «конкурс музей мистецтв»), які передаються конкурсній комісії.

Перше засідання конкурсної комісії має відбутися вже цього тижня. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Prostir.Museum