В Івано-Франківську зграя бездомних псів напала на людину

Інцидент трапився біля центрального універмагу.

06.12.2017 16:39   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це у соцмережі повідомив Роман Щербій, жертва нападу.
«Сьогодні напала зграя бездомних собак біля ЦУМу, одна вкусила за ногу. Підкажіть, будь ласка, куди можна звернутися, щоб їх перевірили чи забрали кудись?», – йдеться у дописі.

Під публікацією одразу ж розгорілась дискусія. Дехто з користувачів соцмережі, захищаючи собак, звинуватив автора у брехні. У відповідь на це обурений франківець виклав фото укусу, пише - Галицький кореспондент.

«Сталось це сьогодні зранку. о 10:30. Йшов на роботу, бачу – підбігає маленька собака і починає агресивно кидатьсь в ноги, через кілька секунд підбігли ще двоє, оточивши мене. Пощастило, що поруч були люди. які допомогли відігнати собак, а то могло закінчитись не одним укусом. Якщо хтось із зоозахисників має багато вільного часу, можете розпитати про це в навколишніх продавців – думаю хтось це запам’ятав. Вважаю, що люди мають бути проінформовані про агресивних собак в центрі міста», – пише Роман Щербій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент