У Тернополі з’явився креативний тролейбус

14.11.2017 16:43   Джерело: Тернопільелектротранс
Опубліковано : Галина Кіт

Проїхатися на роботу і дізнатися про те, як зберегти власне здоров’я зможуть відтепер містяни. Тролейбус «Збережемо здоров’я нації» під порядковим номером №173 вийшов на маршрут уже в іншому оформленні. До цього приклали руку студенти Тернопільського державного медичного університету. Така ідея виникла у них ще торік. 

Читайте також

Тернополем їздить тролейбус, де в салоні є пігулки-вітамінки
Тернополем курсує «Тролейбус здоров’я» (Відео)

Координатором проекту став студент медичного факультету Віктор Гунька, менеджерами – директор центру виховної роботи та культурного розвитку Ольга Яремчук і працівниця центру Соломія Крамар. Над дизайном працювали – провідний фахівець видавництва «Укрмедкнига» Наталя Нижегородова, студент медичного факультету Роман Тарасюк, студентка медичного факультету Тетяна Петрунько,  – повідомляє Тернопільелектротранс.

«У дизайні ми дотримувалися принципу мінімалізму. Головний акцент робився на подання чіткої і корисної інформації для тернополян і гостей міста. У тролейбусі розміщені друковані матеріали про різні захворювання, як виявити їх, як правильно вести здоровий спосіб життя. Також є інформація про Студентський парламент нашого університету і ТДМУзагалом. Ми щиро вдячні адміністрації університету за підтримку», – зазначив Віктор Гунька.

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільелектротранс