Перша вакцинована від COVID-19 на Прикарпатті - лікарка з Надвірнянщини

25.02.2021 15:34   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Минулої ночі на Прикарпаття прибула перша партія вакцини від коронавірусу. Всього 22 тисячі доз, що вистачить для 11 тисяч осіб. Першими вакцинуватимуть медиків.

Перша лікарка, яка вакцинувалась на Івано-Франківщині стала завідувачка відділу екстреної невідкладної медичної допомоги Надвірнянської ЦРЛ Леся Возняк, пише - Бліц-Інфо. Лікарка наголошує, що єдиним вирішенням проблеми пандемії є вакцинація.

«Я на 99% довіряю вакцині. Я перехворіла в серпні, але твердо вирішила, що потрібно вакцинуватися. Це єдиний варіант завершення кожної пандемії в історії. Я обговорила це з рідними і вони мене підтримали. І також планують вакцинуватися. Є думка, що якщо є імуноглобулін, то вакцинуватися не потрібно. Я вважаю, що вакцинуватися таки потрібно. Я стараюся бути спокійною і не панікувати, довіряю колегам, тому йду перша і подаю приклад. Як у будь-якому препараті можуть бути побічні ефекти, але наскільки я читала про цю вакцину, вони незначні. Я тиждень готувалася: міряла температуру, зробила аналіз крові і зрозуміла, що здорова та готова бути першою. Деякі колеги ще вагаються і хочуть подивитися як я буду почуватися», - ділиться Леся Возняк.

 Медик каже, що після трьох місяців після хвороби вже можна вакцинуватися.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо