Прикарпатця, який упродовж років скидав сміття у лісі, змусили прибирати

29.05.2020 21:53   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Уроком на усе життя стануть для жителя Микуличина, який впродовж кількох років скидав сміття на території Карпатського національного природного парку, події останніх тижнів.

Читайте також

У Ворохті вандали продовжують палити сміттєві контейнери

А все почалося здопису у групі “Моє Яремче” у соціальній мережі Facebook, пише Голос-Інфо з посиланням на Суспільне.

«Це сміття сфотографував і виклав у групі «Моє Яремче» невідомий. Мабуть, хтось з місцевих жителів, з фейкової сторінки, – розповідає депутат Яремчанської міської ради Петро Куртяк. – Побачивши допис, я поїхав на місце і побачив жахливі речі – купи відходів приблизно на площі 10х10 м кв».

Перебравши там кілька папірців, Петро Куртяк знайшов підтверджувальні докази, чиє сміття. Депутат зателефонував до власника стихійного сміттєзвалища і запропонував йому поприбирати.

«Чотири таких партії сміття він назбирав. Людина побажала виправити свою провину. Ми йому не перешкоджали. Я думаю, що своїх дітей він буде виховувати правильно і більше таких речей не допускатиме. Я просто впевнений, що ситуація, яка склалася, буде доброю наукою не лише для цього жителя Микуличина, а й для інших», – каже Петро Куртяк.

Сільське комунальне підприємство Микуличинської сільської ради дало вантажівку, і сміття вивезли на полігон.

Сім’я з Микуличина не один рік скидала туди відходи. Живе неподалік – за 50 метрів. Стихійне сміттєзвалище односельчани не бачили, бо там ніхто не ходить. Колись давно була стежина, але згодом усе позаростало.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо