В Івано-Франківську у будинку вибухнув газовий балон

Невдала спроба померти в Івано-Франківську.

23.05.2020 21:37   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У мережі розповіли про те, що на Прикарпатті в будинку інваліда вибухнув газ. Є ймовірність того, що це була спроба звести рахунки з життям, пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

Працівників «Івано-Франківськгазу» взяли в заручники

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 22 травня, ближче до 11 ночі, в обласний центр області від чергового  генерального управління Національної поліції, прийшло повідомлення про те, що в селі Пшеничники, що в Тисменицькому районі, у приватному одноповерховому будинку стався вибух газового балона. 

Про це розповіли в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківська обласної державної адміністрації. Вибух стався в будинку пенсіонера, інваліда першої групи. Він 1958 року народження. В результаті вибуху половина будівлі зруйнувалася – на площі 25 квадратних метрів.

Відомо, що з місця події, працівники швидкої невідкладної медичної допомоги госпіталізувала власника будинку. Серед пошкоджень – опіки на руках і особі першого ступеня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA