На Прикарпатті медики «швидкої» вийшли на протест

Івано-Франківщина: медики «швидкої» вийшли на протести.

01.05.2020 17:26   Джерело: Голос України
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Івано-Франківської міської станції «швидкої допомоги» 1 травня вийшли на мітинг. Водії висловили свій протест щодо низької оплати праці спецсигналом. Якщо так далі буде, погрожують звільнитися з роботи, пише - Голос України.

Читайте також

В Івано-Франківську від коронавірусу помер 34-річний священник

Медики також незадоволені. Приміром, молодий лікар отримав повідомлення від банку про надходження півтори тисячі гривень. Навіть якщо плюсувати аванс, вийде трохи більше 4 тис. грн.
«Із 1 квітня наша станція належить до КНП «Івано-Франківський обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Підприємство уклало договір із Національною службою здоров’я. Пообіцяли додаткові виплати працівникам, задіяним безпосередньо в протидії коронавірусній інфекції. Але грошей нам ще не виплатили», – повідомив голова профкому Станції швидкої допомоги Богдан Венник.
На брифінгу 30 квітня голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів запевнив, що до казначейства скеровані всі документи на доплати за березень, згідно наказів керівників медзакладів. Пообіцяв особисто реагувати на якісь непорозуміння.

Людмила СТРАЖНИК.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос України  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз