Стало відомо про стан хворої на коронавірус прикарпатки

22.03.2020 09:35   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Коронавірусну інфекцію виявили 20 березня у 29-річної жительки міста Тисмениця.

Про це на щоденному брифінгу розповів головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук, пише - Голос-Інфо з посиланням на Суспільне.

За його словами, 9 березня прикарпатка приїхала з Франції, і з того часу була у самоізоляції.

«18 березня вона звернулася у поліклініку до лора з незначною скаргою на отит. Той направив її у приймальне відділення, де й з’ясували, що жінка прибула з країни, у якій зареєстрували невелику кількість випадків захворювання на COVID-19. Після цього хвору госпіталізували. Зараз стан жінки – легкого ступеня тяжкості. У неї відсутні клінічні ознаки та симптоми, характерні для коронавірусної інфекції, не перебувала під штучною вентиляцією легень. Антибіотикотерапія дала позитивні результати – сьогодні пацієнтка не має підвищеної температури тіла», – повідомив Руслан Савчук, головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області.

У тісному контакті з хворою було двоє її малолітніх дітей і 65-річний батько. З моменту госпіталізації вони знаходяться на самоізоляції. Решту контактних до тисменичанки осіб з’ясовують.

До слова, результати аналізів на COVID-19 очікують дев’ятеро прикарпатців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо