Франківці зможуть здати відсортоване сміття у Smartмобіль цього тижня

08.05.2019 13:25   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У зв'язку зі святкуванням до Дня міста виїзд Smartмобілю переноситься з 4 на 11 травня. Про це повідомляється на сторінці SortSmart, пише - Бліц-Інфо.

«Якщо хтось дуже хотів прийти до Smartмобілю саме цієї суботи – пишіть нам у приватні повідомлення і ми щось придумаємо. Марштур Smartмобілю в Івано-Франківську на 11 травня залишається покищо незмінним!», - написали організатори.

  • 10:30 Мікрорайон «Пасічна», біля магазину «Плюс», вул. Тролейбусна 1(20хв)
  • 11:00 Cтоянка ТЦ «Фуршет», вул. Володимира Великого 9 (20хв)
  • 11:30 Магазин «Комфі», вул. Гетьмана Мазепи 168 (20хв)
  • 12:10 Стоянка ТЦ «Арсен» (20хв)

Якщо б ви не могли знайти Smart мобіль у вказаний час – телефонуйте: 097 585 8716

Що приймають: чисту відсортовану вторинну сировину, а саме папір, скло, бляшанки від напоїв, Тetrapak, Elopak, паперові горнятка, PET-пляшку(разом з кришечками або кришечки окремо), поліетиленову плівку та пластикові ємкості від шампуню, гелю, засобів для миття.

Не приймають: PET пляшки жовтого, чорного та білого кольорів, паперові серветки, поліетиленові пакетики, обгортки від чукерок, чіпсів, шоколадних батончиків, тюбики від зубної пасти чи кремів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо