Молоді прикарпатці з інвалідністю продають на благодійному онлайн аукціоні свої роботи

05.09.2018 14:32   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Не так давно благодійна організація «Українська благодійницька мережа» запустили проект «Доброчинні аукціони», який активно та вдало розвивається.

Читайте також

Відомий ведучий та шоумен Сергій Притула розповів, як благодійник з Коломиї пожертвував на армію 40 тисяч доларів

Мета доброчинних аукціонів досить проста та водночас благородна – залучити якомога більше різноманітної допомоги дітям та молодим людям з інвалідністю, які мешкають в інтернатних закладах чи спільнотах (будинках) підтриманого проживання, через «он-лайн» продаж речей, зроблених власноручно ними або іншими людьми, які хочуть їм допомогти, пише - Бліц-Інфо.

Доброчинні аукціони – це величезна можливість дітям та старшим жителям інтернатів самореалізовуватись, заробляти кошти самостійно та витрачати їх за своїм розсудом. Вони мають мотивацію не сидіти на місці та чекати допомоги, а розвиватись та постійно вдосконалювати себе та свої вміння.

У інтернатах мешкають неймовірно талановиті люди, роботи яких є у продажі на сайті. Уляна Белей малює ротом чудові картини та ікони, продавши декілька своїх творчих робіт дівчина змогла здійснити свою невелику мрію. За зароблені кошти Уляна поїхала у Львів на екскурсію. 

Підопічна Погонянського жіночого психоневрологічного інтернату Любов Оробець також займається мистецтвом та малює гуашшю.  Яна Хазанюк самостійно робить новорічні іграшки з фетру і теж малює ікони. А вихованець Залучанського дитбудинку Василь Рибарук виготовляє чохли на телефон, обкладинки на паспорт та інші вироби зі шкіри, а також дерев’яні хрести.

Жителям інтернатів важливо відчути, що їхня творчість потрібна і «Доброчинні аукціони» - це їхній шанс розвиватись.

«За умовами участі в проекті «Доброчинні аукціони», кожен бажаючий може розмістити на сайті свої роботи, а кошти від їх продажу спрямувати на потреби вихованців дитбудинків. Тому запрошуємо до співпраці усіх небайдужих, адже Ваші роботи не лише стануть для когось унікальним подарунком, а й допоможуть дітям-сиротам з інвалідністю! Також раді будемо, якщо до участі у проекті «Доброчинні аукціони» долучаться сімейні діти та молоді люди з інвалідністю, чиї роботи можуть бути виставлені на сайт та продані, а кошти використані за їхніми потребами», - закликають волонтери.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо