Франківська поліція впіймала наркодилерку, яка повторно збувала наркотики

Поліція затримала франківку при повторному збуті наркотиків.

19.08.2018 09:59   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У середу, 15 серпня правоохоронці задокументували та затримали 48-річну франківку, коли та продала таблетку іноземного виробництва з надписом «Subutex», за 400 гривень.

Читайте також

Франківські патрульні зупинили водія, котрий віз у авто наркотики
У Франківську раніше судимий наркоторговець вкрав електроінструменти

Вилучені речовини направлено для проведення експертизи, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини, пише - Бліц-Інфо.

На підставі зібраних доказів причетності до злочину слідчі затримали правопорушницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочину, передбаченого за ч.1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо