Жахливий випадок: п’яний чоловік вбив бабусю об батарею

14.08.2018 16:41   Джерело: Моя Київщина
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 9 серпня, у прокуратурі повідомили про  затвердження та скеровання до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 27-річного чоловіка у вчиненні умисному вбивстві.

Читайте також

Прикарпатська поліція затримала двох молодиків, підозрюваних у вбивстві
На Прикарпатті чоловік ледь не вбив пенсіонерку за 1000 гривень (Відео)

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з посиланням на прес-службу прокуратури у Київській області.

Установлено, що в березні поточного року в одному із сіл Рокитнянського району чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, повертався додому від свого знайомого. Проходячи повз будинок літньої жінки, зловмисник вирішив зайти до останньої для з’ясування неприязних відносин, які склалися між ними.

Проте, зайшовши до будинку потерпілої, чоловік відразу наніс їй один удар в область обличчя, 2 удари по тулубу та декілька разів вдарив головою по чавунному радіатору опалення. Від отриманих тілесних ушкоджень 83-річна жінка померла.

За клопотанням прокуратури обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Моя Київщина