Кохання не має кордонів: У Франківську одружилися українка та норвежець

«Шлюб за добу» вперше провели англійською.

12.08.2018 10:37   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Вперше в Івано-Франківську в рамках проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» - церемонія шлюбу проходила на англійській мові.

Читайте також

Молоде подружжя прикарпатців привітав з одруженням Папа Римський (Фото)

Про це повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, пише - Бліц-Інфо.

У п'ятницю, 10 серпня начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації управління юстиції в Івано-Франківській області Анна Королик  вручила свідоцтво про шлюб громадянці України Оксані  та громадянину Королівства Норвегія Крістіану. Сама ж церемонія шлюбу проходила англійською мовою.

Урочиста виїзна церемонія була проведена на території одного із місцевих ресторанів. Організатором свята було Івано-Франківська філія Комунальне підприємство «Департамент державної реєстрації».

Анна Королик побажала молодятам, великої любові і щастя, щирого розуміння і доброго піклування у сім’ї, великої удачі і великого везіння на їхньому спільному життєвому шляху.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо