На Франківщині мати-героїня поцупила у знайомого валюту

31.07.2018 08:52   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля
 

Калуський міськрайонний суд виніс рішення в справі уродженки села Томашівці, на утриманні якої є четверо малолітніх дітей.

Ввечері, 11 березня, уродженка села Томашівці, мама чотирьох дітей, була в гостях у свого знайомого з Калуша, інформують Вісті Калущини.

Жінка скористались тим, що чоловік їй довіряв і не вельми слідкував за нею, знайшла в кімнаті 500 доларів США та забрала їх собі. Тож, згідно з курсом долара на той час, завдала господарю збитків на 13045 гривень.

У суді жінка свою вину визнала повністю і сказала, що розкаюється. А потерпілий просив її суворо не карати, адже частину грошей жінка йому повернула.

Тож, Калуський міськрайонний суд врахував всі обставини, а також те, що на утриманні обвинуваченої є четверо неповнолітніх дітей, а вона сама є «Матір’ю-героїнею», визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ст. 185 ч.1 КК України (крадіжка) та призначити покарання у вигляді штрафу в розмір 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1020 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка