Катастрофічний стан дороги: на Прикарпатті чергове перекриття автошляху

24.07.2018 19:45   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вранці 23 листопада надійшло повідомлення про перекриття дороги в Косівському районі. Йдеться про частину дороги в межах міста Косова, пише - WestNews.

Ініціаторами виступили активісти сіл Вербовець та Старий Косів, які таким чином виражають протест проти катастрофічного стану доріг в межах Вербовецької сільради і дороги Косів – Заболотів.

«Громада вирішила «показати» всім нашу проблему. Перекриючи дорогу на Яблунів до Косова можна буде заїхати через Рожнів, от і хай прокатається більшість нашою дорогою», – йдеться у одному з повідомлень протестувальників в мережі.

«Те, що повністю відрізають місто – неправильно. Коли хлопці з Березовів перекривали в Стопчатові,попасти в Коломию можна було через Микитинці. А тут за мету поставили повну ізоляцію міста і навколишніх сіл. Вважаю,що метою акції має бути перш за все донесення проблеми до обласної влади,яка виділяє кошти на ремонт доріг місцевого значення,а не створення непоборних проблем громаді міста», – написав в мережі Facebook міський голова Косова Юрій Плосконос.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews