На хабарі в сумі 300 доларів «попався» директор одного з навчальних закладів області

20.07.2018 11:38   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди в сумі 300 доларів США, пишуть - Версії з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.

Встановлено, що директор одного з навчальних закладів області вимагав та отримав від студента неправомірну вигоду в сумі 300 доларів США за поселення в гуртожитку вказаного навчального закладу.

 

На даний час чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз