Водій мікроавтобуса, який збив на узбіччі двох прикарпатців, був тверезий

16.07.2018 21:47   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

Вихідними у Тисменицькому районі рапилась дорожньо-транспортна пригода.

Читайте також

На Прикарпатті п'яний чоловік палицею побив співчарочника

Як повідомили в обласному управлінні Нацполіції 14 липня, близько 18 години 56-річний житель Тисменицького району, керуючи автомобілем марки «Фольксваген Т-4», рухаючись дорогою місцевого значення із с. Ганусівка в напрямку с. Узин, не врахувавши дорожню обстановку, здійснив наїзд на двох пішоходів 37 та 18-річного віку, пише - Фіртка.

Потерпілі  заходилися на узбіччі дороги, після зіткнення автомобіль в'їхав у бетонну огорожу.

У результаті ДТП пішоходам діагностовано 18-річному: закриту черепно-мозкову травму, забій м'яких тканин обличчя, а старшому – перелом гомілки та доставлено в лікувальний заклад Івано-Франківська.

Водій тверезий. За цим фактом розпочато досудове слідство (ч.1 ст.286 ККУ).

Згідно санкції статті за вчинене правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка