У Франківську засудили чоловіка, який «знайшов» кілограм марихуани (Фото)

Дружина заявила, що її чоловік поводиться неадекватно.

16.07.2018 13:48   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

20 лютого в Івано-Франківську патрульні поліцейські прибули на виклик щодо сімейної сварки.

Читайте також

У прикарпатця вилучили наркотиків на півмільйона гривень (Фото)
13 пакетів з марихуаною виявили франківські патрульні під час поверхневої перевірки автомобіля

Патрульні виявили полімерний мішок із майже кілограмом подрібненої наркотичної речовини – канабісу. Вони з’ясували, що цей мішок належить 36-річному уродженцю села Дуліби, Бучацького району Тернопільської області, який проживає в Івано-Франківську на дев’ятому поверсі багатоповерхівки по вулиці Вовчинецькій, пише - Галицький кореспондент.

Чоловік зберігав наркотики на сходовій клітці. Після затримання він повністю визнав свою вину. Слідчим чоловік розповів, що знайшов 997 грамів марихуани та вирішив вживати наркотик – хоча попередньо зізнавася патрульним, що вирощує зілля у себе на дачі. При обшуку в його квартирі знайшли також нагар темного кольору на внутрішніх частинах п’яти пляшок та на наперстку, який утворився внаслідок вживання марихуани.

Чоловік – несудимий, злочин вчинив вперше. Він запевнив, що негативно ставиться до вчиненого, а також добровільно звернувся в медичний заклад для лікування від наркотичної залежності. У нього є дружина та малолітня дитина.

Суд, врахувавши все це, виніс вирок. Любителя канабісу засудили до двох років позбавлення волі, але звільнили з-під варти в залі суду, встановивши іспитовий термін в один рік. З нього також стягнуть 3150 гривень – вартість судових експертиз.
   


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент