Українець з паспортом угорця хотів дістатися Європи

16.07.2018 08:43   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті в аеропорту прикордонники виявили українця, що видавав себе за громадянина Угорщини, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонної служби.

Читайте також

На Франківщині 25-річна мама не має паспорта, а її дитина — свідоцтва про народження

Вчора, о 07:00 ранку, в пункті пропуску «Івано-Франківськ», на приліт в Україну рейсовим літаком сполученням Валенсія – Івано-Франківськ прибув 29-річний громадянин Угорщини. На паспортний контроль чоловік пред’явив закордонний паспорт сусідньої країни, пише - Дивись.info.

Перевіривши документ за міжнародними базами даних, відбулося спрацювання бази даних «Інтерпол».
Під час спілкування з чоловіком з’ясувалося, що насправді він є 30-річним українцем, а паспорт на чужі установчі дані придбав за кошти. Купивши документ, наш співвітчизник сподівався таким чином вільно пересуватися країнами ЄС.

Наразі на чоловіка чекає адміністративна відповідальність за спробу незаконного перетину кордону, а в подальшому псевдоугорцю доведеться поспілкуватися з представниками правоохоронних органів в рамках кримінального провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info