В Івано-Франківську підлітки побили та пограбували іноземця

15.07.2018 23:40   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

Вночі 14 липня до поліції надійшло повідомлення від 37 -річного громадянина Німеччини. Чоловік стверджував, що його побили та пограбували.

Читайте також

На Прикарпатті посеред ночі злодій пограбував майже сторічну жінку (Відео)
У Франківську патрульні, розкриваючи грабіж, мимоволі спіймали молодиків з наркотиками

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини, пише - Бартка.

Прибувши на місце події правоохоронці з'ясували, що потерпілий із подругою перебували біля нічного клубу. В цей час до них підійшли троє невідомих хлопців,  котрі  створили конфлікт, в наслідок  якого один зі зловмисників штовхнув жінку, а іноземця побили.  Після цього невідомі  вихопили з плеча чоловіка сумку, в котрій за словами потерпілого було  930 євро, мобільний телефон,  ключі від автомобіля, паспорт. Зловмисники одразу ж втекли.

Працівники патрульної поліції  неподалік від місця скоєння злочину  затримали двох нападників. Ними виявились  жителі Богородчанського району 14-ти та 17-річного віку.

Їхні дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.186  (Грабіж) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається  позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років

Старшого із нападників  слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та після оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення оберуть міру запобіжного заходу. Щодо молодшого вирішується питання про оголошення підозри. Третього зловмисника поліція поки що розшукує.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка