На Франківщині незаконно передали в оренду водойму та землю на 2 га

14.07.2018 17:39   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Прокуратура вимагає повернути державі землі водного фонду та сільськогосподарського призначення вартістю понад 4,3 млн грн.

Коломийською місцевою прокуратурою в порядку цивільного судочинства в інтересах держави пред’явлено позовну заяву про відшкодування шкоди, завданої шляхом скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки, визнання недійсним свідоцтва про  право власності  на земельну ділянку та повернення земельної ділянки загальною площею 2 га, ринкова вартість якої становить понад 4,3 млн грн, пише - Бліц-Інфо.

Установлено, що земельну ділянку загальною площею 2 га, частина якої відноситься до земель водного  фонду, а інша частина – сільськогосподарські землі, передано у власність фізичній особі всупереч вимогам Водного та Земельного кодексів України внаслідок неправомірних  дій сільського голови.  

У позовній заяві прокуратура вимагає через суд визнати недійсними  правоустановчі документи на земельну ділянку та повернути її до земель державної форми власності.

Цивільну справу судом призначено до розгляду, пише прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо