Жахливі травми: школяр перебуває в комі після падіння з самокату

13.07.2018 15:48   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Днями в міському парку культури та відпочинку ім. Івана-Франка, що в Калуші, 11-річний хлопець, учень школи №7, на самокаті з’їжджав з гори, та на великій швидкості врізався у дерево неподалік колеса огляду.

Від удару впав на землю та знепритомнів, кров з носа та рота йшла рікою, повідомляє - WestNews із посиланням на Калуський Формат.

Його друзі сказали, що велосипед у нього був без гальмів, тому на що ця дитина надіялася – невідомо. Друзі казали хлопцю що з’їжджати не потрібно, однак їх він не послухався.

Очевидці були шоковані, однак зреагували швидко. Викликали швидку медичну допомогу та віднесли його до входу у парк, де медики забрали його до ЦРЛ.

Подальша доля дитини наразі невідома, знаємо лише те, що він на операції в кретичному стані. Очевидці кажуть, що удар був такої сили, що йому навіть відірвало язик.

На даний момент хлопчик знаходиться в реанімації в дитячій обласній лікарні міста Івано-Франківська. Він в комі і в нього окрім головного мозку пошкодженний ще і спинний. Дитина – сирота, якого виховує бабуся.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews