На Прикарпатті шахраї, які виробляли алкоголь, заплатять штрафи до 85 тис грн

11.07.2018 13:47   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

Мешканці Косівського району отримали вирок суду за ч. 3 ст. 28 («Вчинення злочину групою осіб»), ч. 1 та ч. 2 ст. 204 («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів») Кримінального кодексу України, пише - Репортер.

Нагадаємо, що в Коломиї з червня по грудень 2017 року чоловіки виготовляли, зберігали, збували та транспортували з метою збуту незаконно виготовлені алкогольні напої, йдеться на сайті прокуратури області.

В ході обшуку правоохоронці вилучили близько 3,5 т спирту та спиртовмісних рідин, обладнання для їх виготовлення і тару для зберігання.

Вироком Коломийського міськрайонного суду зловмисників засудили до покарання у вигляді штрафу в розмірі від 35 до 85 тис грн.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер