У Калуші підліток на велосипеді з гори влетів в дерево: дитина в реанімації

10.07.2018 11:54   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
У суботу, 7 липня, в Калуському парку культури та відпочинку імені Івана-Франка, 11-річний хлопець на велосипеді з'їжджав з гори та на великій швидкості врізався у дерево неподалік колеса огляду.

Читайте також

Після збору чорниці жителька Прикарпаття потрапила в реанімацію: вкусила змія

Від удару впав на землю та знепритомнів, кров з носа та рота йшла рікою, пише - Бліц-Інфо з посиланням на Калуський Формат.

Його друзі сказали, що велосипед у нього був без гальмів, тому на що ця дитина надіялася - невідомо. Друзі казали хлопцю що з'їжджати не потрібно, однак їх він не послухався. Очевидці були шоковані, однак зреагували швидко. Викликали швидку медичну допомогу та віднесли його до входу у парк, де медики забрали його до ЦРЛ.

 За інформацією соцмереж,  від удару дитина отримала травму головного мозку. На даний момент хлопчик знаходиться в реанімації в дитячій обласній лікарні м. Івано-Франківська.

«Дитина - сирота, якого виховує бабуся. Просимо всіх небайдужих допомогти. Бабуся - Некрасова Ольга Михайлівна. Ощадбанк: 5167490095269602», - написала Марія Кадоб'янська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews