На Прикарпатті «схопили» хлопця, який нібито «взяв у заручники» дітей (Фото)

Погрози виявилися фейком.

06.07.2018 21:42   Джерело: Український інтерес
Опубліковано : Патрік Скеля

На Івано-Франківщині поліціянти «взяли» 24-річного молодика, який писав листи правоохоронцям з погрозами вбити дітей, якщо йому не заплатять 350 тисяч доларів або 54 біткоїни.

Як повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, на щастя, його погрози виявилися фейковими, пише - Український інтерес.

Місце проживання зловмисника встановили працівники кіберполіції за IP-адресою, з якої він надіслав повідомлення. «Шантажистом» виявився раніше не судимий житель Коломийського району Івано-Франківської області.

Під час обшуків у нього вдома правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку і мобільний телефон.

Сам зловмисник зізнався: до афери вдався з метою наживи. Через службу розшуку він дізнався імена дітей, які зникли безвісти, і зазначив їх у своїх листах. А для  правдоподібності додав звукові файли з криками дітей, які завантажив із мережі. Докази зізнання працівники поліції виявили на його електронній пошті.

Найближчим часом «шантажисту» оголосять про підозру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Український інтерес