Цього року понад 400 прикарпатців особисто завітали на прийом до органів прокуратури

05.07.2018 08:49   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

У першому півріччі 2018 року до органів прокуратури Івано-Франківської області надійшло 2 444 звернення.

Попри законодавчі зміни важливим напрямом роботи органів прокуратури залишається розгляд звернень та прийом громадян. Протягом першого півріччя 2018 року до органів прокуратури області надійшло 2 444 звернення, вирішено 1 249 звернень, що становить 51,1% від загальної кількості, пишуть - Версії.

 

Із них 39 звернень – від народних депутатів України. Через відсутність повноважень щодо здійснення нагляду за додержанням і застосуванням законів до інших відомств за належністю скеровано 1 178 звернень, що становить 48%. Загалом органами прокуратури області впродовж вказаного періоду задоволено 41 звернення або 3,3% від вирішених.

Вживались заходи щодо забезпечення належної організації особистого прийому громадян. У вказаний період працівниками прокуратур прийнято 418 громадян, з яких 67 – безпосередньо керівниками прокуратур, у тому числі 12 – особисто прокурором області. Із прийнятих звернень керівниками прокуратур 3 задоволено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз