На Прикарпатті сестра нанесла братові 9 ударів молотком по голові, після чого останній помер

01.07.2018 15:33   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчим відділенням Рогатинського відділення поліції завершено з обвинувальним актом досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 27.01.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 1 ст. 115 КК України за фактом убивства сестрою мешканця  с. Чернів Рогатинського району Івано-Франківської області, пише - WestNews.

Читайте також

На Прикарпатті підліток ножем вбив хлопця. Тепер його судитимуть
На Прикарпатті довічно засудили ґвалтівника та убивцю 9-річної дівчинки

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисниця, перебуваючи за місцем свого проживання, під час спільного розпивання спиртних напоїв із своїм братом, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, з метою позбавити життя останнього, діючи умисно за допомогою молотка нанесла йому близько 9 ударів в життєво важливу ділянки тіла – голову, спричинивши тілесні ушкодження, від яких останній помер у приміщенні Рогатинської ЦРЛ.

27.01.2018 її затримано слідчими в порядку ст.208 КПК за підозрою у скоєнні злочину, та судом застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а 18.06.2018 обвинувальний акт у провадженні, скеровано до Рогатинського районного суду для розгляду по суті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews