На Івано-Франківщині п’яний євробляхар «підбив» поліцейський автомобіль

29.06.2018 23:31   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля поліції сталася 24 червня близько 21.30 години у селі Верхній Ясенів, Верховинського району.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що аварію спричинив 22-річний водій автомобіля «Опель Зафіра», який перебуває на іноземній реєстрації, пише - Панорама Прикарпаття.

Він, проїжджаючи ділянкою автодороги в присілку Печіще, с. Верхній Ясенів, Верховинського району, виконуючи обгін автомобіля «Вольксваген Кадді», який рухався у попутному з ним напрямку, грубо порушив правила дорожнього руху.

Виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Вольксваген Кадді» під керуванням 29-річного жителя Верховинського району, та із службовим автотранспортом поліції «Мітсубісі Аутлендер», який у цей час рухався своєю смугою руху в зустрічному їм напрямку.

На поліцейському автомобілі їхали інспектори групи реагування працівників патрульної полії Галицького відділення, які несли службу із забезпечення охорони правопорядку під час фестивалю у Верховині.

В результаті вказаного ДТП водій автомобіля «Опель Зафіра», отримав тілесні ушкодження у вигляді забійних ран голови та обличчя, перелому носа.

Також травмувалися 24-річні пасажири, цього автомобіля, жительки Чернівецької області.

Одній діагностували забійну рану повіка, іншій – рвану рану нижньої губи.

Згідно висновку про результати медичного огляду, водій автомобіля «Опель Зафіра» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Стосовно нього складено адмінпротокол за ст. 130 ч. 1 КУпАП. Службовий автомобіль отримав технічні ушкодження. За цим фактом розпочато та проводиться досудове розслідування (ч.1ст.286 ККУ), повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття