Жахлива ДТП на Прикарпатті : один із постраждалих помер у лікарні (Фото)

26.06.2018 22:35   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 25 червня, у селі Устя трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода, у якій зіткнулись дві автівки. За попередньою інформацією, одна людина загинула, а троє доставлені до лікарні.

Читайте також

На Калущині засудили чоловіка, який скоїв ДТП, де постраждало двоє людей
На Франківщині водій зіткнувся із двома авто, збив велосипедиста і втік з місця ДТП (Відео)

В управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області повідомили деякі нові деталі аварії, пишуть - Вікна.

25 червня о 13:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Устя Снятинського району внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів загинув пасажир,1989 року народження. Водій іншого автомобіля, 1980 року народження, від отриманих травм помер у лікувальному закладі. Ще двох осіб було травмовано.

Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №15 міста Снятин за допомогою спеціального обладнання з кузова автомобіля «ВАЗ» вивільнили одного з водіїв та передали працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги, а також деблокували тіло загиблої особи.

Так, рятувальники за допомогою гідравлічного інструмента вивільнили з кузова автомобіля одну людину. Як стало відомо пізніше, 38-річний чоловік, який постраждавв аварії, помер у лікарні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна