На Прикарпатті побили та обікрали чоловіка – нападників затримали

23.06.2018 17:49   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
У Коломиї поліцейські оперативно знайшли та затримали двох нападників, які побили та обікрали чоловіка. Про це повідомляє сектор комунікації поліції  Івано-Франківщини, пише - Репортер.

Читайте також

У Франківську поліцейські затримали грабіжника за дві години після злочину
У середу, 20 червня, до Коломийського відділу поліції звернувся житель райцентру. Він повідомив, що двоє невідомих побили його 22-річного брата і відібрали сумку, в якій було 1500 гривень та мобільний телефон.
Причетних до злочину затримали. Ними виявились 29 та 45 річного віку жителі міста. Щодо молодшого із зловмисників, то нині в Снятинському суді слухається справа за незаконне зберігання ним наркотичних засобів.

Як встановлено, потерпілий 19 червня опівночі на одній із вулиць Коломиї познайомився із двома чоловіками. Компанія цілу ніч розпивала алкогольні напої, а зранку близько 8-ої години, співчарочники попросили потерпілого піти у магазин купити кави. Поки хлопець був у магазині, нетверезі чоловіки змовилися між собою і напали на нього з кулаками, щойно той вийшов з магазину.

Очевидцем події виявився водій легковика. Небайдужий чоловік зупинився, щоб розборонити бійку, а нападники тим часом вихопили із рук побитого сумку і втекли з місця події.

Упізнавши потерпілого, свідок викликав «швидку» та зателефонував його брату.

Через кілька годин ретельних пошуків зловмисників поліція виявила втікачів на одній із вулиць міста та затримала їх із викраденими речами.

На підставі доказів причетності до злочину, слідчі затримали їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Дії зловмисників кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років із конфіскацією майна. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews