На Прикарпатті взяли грузинів-гастролерів, – їм світить до 8 років

23.06.2018 11:46   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

Двох громадян Грузії обвинувачують у грабежі поєднаному з насильством. Такий злочин вчинений потворно, за попередньою змовою групою осіб, із проникненням у житло.

Читайте також

Невиправний житель Прикарпаття скоїв уже друге пограбування
На Прикарпатті грабіжник обікрав будинок, поки господар був у церкві (Фото)

Чоловіків обвинувачують у злочині передбаченому ч. 3 ст. 186 КК України, повідомила прес-служба прокуратури, пише - Репортер.

Нагадаємо, що двоє грузинів віком 45 та 35 років тимчасово проживають у Кременчуці Полтавської області. У травні вони змовились між собою, приїхали в одне із сіл Снятинського району. Там вони  проникли додому місцевого мешканця та застосували насильство, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я. Як йдеться у дописі прокуратури, відкрито заволоділи майном потерпілого на загальну суму 11 300 грн.

Чоловіків затримали за ст. 208 КПК України (затримання уповноваженою особою) за підозрою у вчиненні злочину та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Під час досудового розслідування потерпілому відшкодовано матеріальні збитки в повному обсязі. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер