Через непутящу матір двоє дітей на Снятинщині живуть в антисанітарних умовах

Прикарпатку притягнули до адмінвідповідальності за виховання дітей в антисанітарних умовах.

22.06.2018 11:48   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Під час спільного відпрацювання працівники поліції та соцслужб Снятинщини виявили ще одну сім’ю, в якій діти не мають належних умов для проживання та розвитку.

Читайте також

Позбавили батьківських прав: на Прикарпатті чоловік не виплатив своєму сину майже 20 тисяч гривень аліментів
 

Старший інспектор ювенальної превенції Юрій Котелко разом з представником служби у справах дітей Снятинської РДА зафіксували суттєве порушення санітарно-гігієнічних норм в помешканні 36-річної жительки одного з сіл району, яка виховує 6-річного сина та 12-річну доньку, пише - Курс з посиланням на Ювенальну превенція Прикарпаття.

За невиконання жінкою обов’язків щодо виховання дітей, зокрема забезпечення на необхідному рівні їх побуту, її притягнуто до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП.

"Вдаючись до таких вимушених заходів, поліцейські прагнуть спонукати збайдужілих батьків до виправлення ситуації в інтересах їх же власних дітей", – йдеться в повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс