На Тернопільщині знайшли франківця, який ціною власного життя врятував трьох дітей

16.06.2018 09:53   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
13 червня в селі Михайльче Городенківського району стався нещасний випадок. 31-річний франківець кинувся у воду рятувати трьох дітей, але сам не виплив.

Читайте також

Жахлива трагедія на Прикарпатті: 31-річний чоловік ціною власного життя врятував трьох дітей, які топилися в Дністрі

Як з'ясували журналісти Бліц-Інфо, дві сім'ї з Івано-Франківська поїхали на відпочинок у Михальче. Там на березі річки розклали палатки. Поки вони відпочивали, троє десятирічних дітей купалися у воді. Двоє дітей були його, третя - друзів. Він побачив, що дітей затягує вода і кинувся рятувати. У воді чоловік направив дітей до берега і передав жінці, а його в той момент забрала вода.

Тіло чоловіка шукали майже дві доби. До проведення пошукових робіт в район пошуку направили 4 чоловік на 1 одиниці техніки, 1 човен, відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області та додатково два водолази Івано-Франківської рятувально-водолазної станції. В місці утоплення рятувапьники обстежили близько 600 м.кв. дна річки, але безрезультатно. 

31-річного франківця знайшли аж зранку, 15 червня о 09:35 у селі Устечко Тернопільської області. Люди витягнули тіло чоловіка на берег та повідомили правоохоронців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо