На Прикарпатті розшукали 10-річного хлопчика, який пішов з бабусиного подвір'я та заблукав

11.06.2018 23:41   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 11 червня, передобідньої пори на одній з вулиць селища Вигода, що у Долинському районі перехожі помітили немісцевого хлопчика, який виглядав розгубленим і не міг до ладу пояснити ні хто він, ні де живе.

Читайте також

На Прикарпатті розшукали підлітка, який п'ять днів тому втік з дому

Небайдужі люди повідомили про цю ситуацію в поліцію, інформують в ювенальній превенції Прикарпаття, пише - Фіртка.

«За вказаною адресою з Долинського відділу поліції негайно скерували групу реагування патрульної поліції, з якою вирушив й інспектор ювенальної превенції Мар’ян Марусяк. Поліцейський, побачивши хлопчика, упізнав у ньому родича іншого неповнолітнього з райцентру, з яким йому раніше доводилося мати справу у службових справах. Цій 10-річній дитині важко спілкуватися через хворобу, тому він називав перехожим лише своє ім’я та сказав, що приїхав з міста Долина до бабусі у село», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські відразу доправили хлопчика до місця його проживання у Долині.

Там його родичі розповіли, що хлопець разом з мамою останнім часом справді гостював у Вигоді, а сьогодні вранці непомітно пішов з бабусиного двору.

Це ювенальному поліцейському підтвердила й хлопчикова мама, з якою він зв’язався телефоном, щоб повідомити про знайденого сина. Жінка сама вже певний час шукала дитину і надзвичайно зраділа, коли поліцейські запевнили її, що з хлопчиком нічого поганого не трапилося. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка