В Івано-Франківську правоохоронці затримали квартирного крадія на гарячому

27.05.2018 08:57   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
До відділу поліції з заявою про квартирку крадіжку звернулася 45-річна місцева мешканка. Напередодні до неї зателефонувала сусідка і повідомила, що у її квартиру, де на даний час ніхто не проживає, ймовірно проник злодій. Тож потерпіла негайно викликала працівників поліції, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

На Прикарпатті злодій-рецидивіст знову скоїв пограбування
На Франківщині чоловік вчинив чотири крадіжки на суму 86 000 гривень

Виїздом на місце події працівники слідчо-оперативної групи спільно з працівниками патрульної поліції у середині помешкання дійсно виявили злодія. В ході проведення відповідних заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний уродженець Волинської області.

Як з’ясувалося, зловмисник вночі шляхом пошкодження вхідних дверей проник до середини приміщення квартири, звідки викрав телевізор, після чого крадене відніс до себе додому. Через короткий час повернувся на місце скоєння злочину з наміром викрасти столовий сервіз, але його викрила сусідка господині. Поліція затримала злодія в порядку ст.208 КПК України. Йому оголошено підозру у вчиненні вище вказаного злочину та на даний час вирішується питання щодо обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews