Гематома розміром з Америку: водій франківської маршрутки травмував жінці руку

25.05.2018 21:39   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Про інциденти у франківських маршрутка чи не щодня пишуть у мережі. Інколи водії хамовито ставляться до пасажирів, інколи не хочуть везти безкоштовно учасника АТО. Проте цього тижня не перший випадок, коли керманич травмує пасажира… дверима, пише - Місто.

Читайте також

Шокуючий випадок: на Прикарпатті п’яний військовий кинув у натовп гранату - дев’ять травмованих

Про це повідомив у мережі Ігор Фріс. Каже, водій маршрутки затиснув руку його тещі. Правда, остання після больового шоку навіть не подивилася на номер автобуса та номерний знак. Але велика гематома на руці досі не дає забути про поїздку у маршрутці.

Подаємо текст Ігоря Фріса без змін:

Результат гонок за пасажирами. Пару днів назад один мудак закриваючи двері притиснув руку моїй тещі і почав рух. Зайнявся галас. Зупинився. Відкрив двері. Закрив і поїхав далі. Теща в шоці та болі навіть не додумалася номер записати. На його щастя. На руці гематома розміром з Америку. Знайшов би того мудака відірвав би фітіль…., – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто