На Прикарпатті можуть закрити 17 шкіл, лікарень і торгових центрів

25.05.2018 07:53   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Управлінням ДСНС в Івано-Франківській області на виконання протокольного рішення за результатами засідання Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року та наказу ДСНС України «Про проведення позапланових перевірок» розпочато перевірки торгівельно-розважальних, загальноосвітніх та дошкільних дитячих закладів і закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням, пише - Галка.

Читайте також

На Прикарпатті батьки взялися самотужки зводити школу (Відео)

Перевіркам підлягають 1162 зазначених об’єкти: 1005 закладів освіти, 71 – охорони здоров’я та 86 торговельних центрів, багатофункціональних будинків і комплексів, культурно-видовищних та закладів дозвілля. Для проведення перевірок задіяні 40 працівників Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Станом на 23 травня 2018 року вже проведені позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки у 412 закладах, з них – у 352 дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, у 36 торговельних підприємствах, культурно-видовищних та закладах дозвілля та 24 закладах охорони здоров’я.

За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання запропонованих приписами територіальних органів ДСНС заходів до адміністративної відповідальності притягнуто 413 керівників закладів та відповідальних посадових осіб.

Також за результатами перевірок подано до адміністративного суду 17 позовних заяв на повне або часткове призупинення експлуатації об’єктів, інформує У ДСНС в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка