Судимий прикарпатець побив і пограбував чоловіка серед вулиці

20.05.2018 08:54   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Калуські правоохоронці затримали раніше судимого, який пограбував місцевого жителя.

Читайте також

На Прикарпатті злодій-рецидивіст знову скоїв пограбування
На Прикарпатті жінка розбила металопластикове вікно, щоб пограбувати сусіда

У п'ятницю, 18 травня, близько 21 години вечора до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя, який розповів, що невідомий чоловік побив та пограбував його, заволодівши мобільним телефоном марки та велосипедом, пише - Місто.

В ході проведення першочергових слідчо (розшукових) дій правоохоронці через декілька годин затримали нападника. Ним виявився 23-річний калушанин, який в минулому був судимий за скоєння різного роду злочинів, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Встановлено, що коли потерпілий повертався додому, на одній із вулиць Калуша, до нього підбіг невідомий, який вчинив з ним конфлікт.  Нападник  безпричинно наніс йому удар в область голови, заволодів вищевказаним та втік з місця скоєння злочину.

Велосипед зловмисник встиг продати, а мобільний телефон правоохоронці вилучили та після проведення слідчих дій повернуть потерпілому.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За такий злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews