На Франківщині двох чоловіків затримали з наркотиками у кишені

19.05.2018 23:39   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Калуськими та Рогатинськими працівниками поліції під час несення служби викрито підозрілих перехожих які, як виявилося, зберігали при собі наркотичні засоби.

Читайте також

У студента франківського ВНЗ знайшли півкілограма марихуани
Субутекс, марихуана, амфетамін – у Калуші затримали наркоділків (Фото)

В ході проведення поверхневого огляду калуські поліцейські в 21-річного місцевого жителя виявили та вилучили паперовий згорток з вмістом подрібненої речовини, зовні схожої на наркотичну речовину «марихуану». Як пояснив чоловік, зберігав без мети збуту та добровільно видав правоохоронцям, пише - Місто.

Цього ж дня на одній із вулиць м. Рогатина поліцейські у перехожого, як пізніше встановили 31-річного жителя Рівненської області, вилучили поліетиленовий пакет з вмістом подрібненої речовини рослинного походження, ззовні схожої на наркотичний засіб «марихуану». Каже, також зберігав для власного використання, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Виявлене вилучено та направлено для проведення експертизи. Відомості за цими фактами внесено до ЄРДР за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто