У Франківську затримали чоловіка, який продавав наркотики на вулицях міста

19.05.2018 17:29   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В ході раніше розпочатого кримінального провадження, в Івано-Франківську затримано місцевого мешканця при повторному збуті наркотиків.

Читайте також

Прикарпатець намагався передати дружині в СІЗО наркотики
Прокуратура довела в суді вину калушанина, який тривалий час збував наркотики. Наступні шість років він проведе за ґратами

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області під час проведення слідчих дій задокументували збут наркотичних засобів, інформують в прес-службі національної поліції області, пише - Місто.

Оперативники затримали 25-річного франківця, який на одній із вулиць міста продав паперовий згорток подрібненою рослинною речовиною, яка згідно висновку експертизи є «канабісом», за 200 гривень.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні  злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 та 2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews