Калуські правоохоронці затримали молодого грабіжника, який побив перехожого та забрав велосипед

19.05.2018 13:44   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора ввечері до поліції звернувся 36-річний калушанин із заявою про пограбування. Він заявив, що невідомий побив його та забрав мобільний телефон та велосипед.

Читайте також

На Прикарпатті злодій-рецидивіст знову скоїв пограбування
На Прикарпатті жінка розбила металопластикове вікно, щоб пограбувати сусіда

Правоохоронці через декілька годин затримали нападника. Ним виявився 23-річний калушанин, який в минулому був судимий за скоєння різного роду злочинів, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області, пише - Курс.

Коли потерпілий повертався додому, до нього підбіг невідомий і вдарив в голову. Забравши велосипед і телефон, чоловік втік з місця скоєння злочину.

Велосипед зловмисник встиг продати, а мобільний телефон правоохоронці вилучили та після проведення слідчих дій повернуть потерпілому.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За такий злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс