На Прикарпатті потяг розчавив автомобіль на переїзді. Є жертви

У поліції зауважили, що водій автомобіля знехтував сигналом світлофора та опущеним шлагбаумом.

19.05.2018 08:44   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Патрік Скеля

У Рогатинському районі Івано-Франківської області піздно ввечері 17 травня трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Як повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, на залізничному переїзді автомобіль Volkswagen Golf зіткнувся з потягом сполученням «Івано-Франківськ - Київ».

Читайте також

На Прикарпатті молодий хлопець кинувся під потяг

У поліції зауважили, що водій автомобіля знехтував сигналом світлофора та опущеним шлагбаумом. Внаслідок аварії загинув пасажир автомобіля. Читайте також На Полтавщині школяр залишився без стопи, стрибаючи на потяг під час руху, пише - УНІАН.

«У  результаті дорожньо-транспортної пригоди 22-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень  помер на місці, а ще один 16-річний пасажир каретою швидкої медичної допомоги доставлений в Рогатинську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних переломів нижньої щелепи. Водій не травмований, за кермом був тверезим», - повідомили у поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН