Косівські правоохоронці затримали підозрюваного, який причетний до грабежу

18.05.2018 13:44   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

15 травня, до Косівського відділу поліції звернувся 18-річий жителя одного із району, який повідомив про те, що в с. Смодна, Косівського району біля місцевої АЗС невідомий чоловік побив та пограбував його, заволодівши мобільним телефоном марки «Сіомі Редмі 04Х» та грошовими коштами.

Читайте також

В Івано-Франківську перехожі затримали нічного грабіжника
На Прикарпатті грабіжники зв’язали сільського голову і закатували до смерті його жінку

В ході проведення слідчих (розшукових) заходів правоохоронцями наступного дня було затримано фігуранта злочину, ним виявився 24-річний мешканець сусіднього сел, пише - WestNews.

Встановлено, що потерпілий пізно ввечері повертався додому, в цей час на одній із вулиць населеного пункту до нього підбіг підозрюваний, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння вчинив з конфлікт та побив його. Після того, як потерпілий впав на землю, той в свою чергу заволодів вищевказаним та втік.

Награбоване вилучено та в подальшому, після проведення слідчих дій буде повернуто заявникові.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, в місцевому суді слухається кримінального провадження за скоєння зловмисником аналогічного злочину.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За такий злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews