На Прикарпатті за незаконне притягнення до криміналу жінці заплатять 100 тисяч гривень

11.05.2018 21:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Рішення про стягнення грошей на користь особи, яку незаконно притягнули до кримінальної відповідальності, ухвалив Болехівський міський суд Івано-Франківської області.

«Суд своїм рішенням стягнув із Державної казначейської служби України шляхом безспірного списання Державною казначейською службою України з відповідного казначейського рахунку на користь М. 100 000 (сто тисяч) гривень моральної шкоди, заподіяної незаконними діями органів дізнання, досудового слідства, прокуратури і суду та 1482 гривень судових витрат, – повідомила Марта Миленька, прес-секретар суду, пишуть Версії з посиланням на Експрес.

 

– Ці суми стягнуті за те, що позивач у період з 11 квітня 2012 року (день порушення кримінальної справи) по 29 грудня 2014 року (день винесення постанови про закриття кримінального провадження), тобто 32 місяці незаконно перебувала під слідством і судом».  

У суді не повідомили, за який злочин особу незаконно притягували до відповідальності, а в реєстрі рішень розміщена лишень його резолютивна частина. Повний текст ще готують.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз