Продав квартиру та цінні папери, але зросла зарплата: стало відомо, який дохід у начальника податкової в Івано-Франківську

09.05.2018 13:46   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

31 березня 2018 року завершився черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Читайте також

Скільки заробляє прикарпатський міністр культури Євген Нищук?

Свою декларацію подав й начальник Державної податкової інспекції у м. Івано-Франківськ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Слободян Любомир Ярославович, інформує - WestNews.

У своїй декларації Любомир Ярославович зазначив, що за рік суттєво зросла його заробітна плата – збільшилася на майже 20 тисяч гривень. Але зменшилися доходи у вигляді процентів від «ПАТ ПриватБан», яким володіє декларант. Різниця складає 2 403 гривні. 

Дружина декларанта Гурак Ірина Дмитрівна також отримує зарплату, яка отримана за основним місцем роботи у «АБ Укргазбанк». У 2017 році вона становила 58 046 гривень, що на 22 811 гривень більше, ніж минулого року. Ірина Дмитрівна також отримала страхові виплати у сумі 12 579 гривень. Крім того, жінка отримала приз – 500 гривень від ППС Працівників ПАТ «Укргазбанк». 

Також сім’я пана Любомира отримала дохід від відчуження нерухомого майна, а саме квартири загальною площею 61.1 м2, у сумі 100 007 гривень. Зокрема, Ірина Дмитрівна отримала дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, а саме 21 тисячу гривень. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews