Прикарпатця, який побив охоронця у лікарні, спіймали п’яного за кермом

09.05.2018 08:36   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

7 травня о 4 годині ранку до відділу служби «102» надійшло повідомлення від охоронника Калуської центральної районної лікарні про те, що його побили під час чергування.

Читайте також

Суд у справі франківця, який до смерті побив співмешканку: Булієнко частково визнав вину

Отримавши повідомлення, протягом 20 хвилин, за місцем виклику прибули працівники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Калуського відділу поліції, де було з’ясовано, що близько четвертої години ранку 07 травня 2018 року до приймального покою Калуської лікарні було доставлено молоду жінку без свідомості, і як вказували її супроводжуючі, вона отруїлась невідомою речовиною, інформує Галка з посиланням на Калуський ВП ГУНП.

Зі слів чоловіка потерпілої, він досить агресивно реагував на дії медперсоналу лікарні, оскільки вважав, що його дружині не надають швидку та кваліфіковану медичну допомогу. Як було з’ясовано, між охоронцем Калуської лікарні та чоловіком потерпілої і його приятелем, виник конфлікт у результаті якого останні спричинили тілесні ушкодження охоронцю та працівнику медичного закладу. 

Дії чоловіка потерпілої та його приятеля, слідчим було попередньо кваліфіковано за ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) та ці відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По даному факту розпочато досудове розслідування, призначено ряд судово-медичних експертиз. 

Крім цього, працівниками сектору реагування патрульної поліції Калуського відділку поліції, було зупинено транспортний засіб марки «Нісан» білого кольору, під керуванням чоловіка потерпілої, громадянина Л. В ході перевірки документів було з’ясовано, що останній керував авто в стані алкогольного сп’яніння (результат перевірки на вміст алкоголю становив 2.01 % проміле, що у 10 разів перевищує допустиму норму) та без посвідчення водія. Працівниками поліції було складено адміністративні протоколи за статтями 126 та 130 КУпАП (санкція передбачає штраф у сумі 10 200 грн. та позбавлення права керування транспортними засобами на 1 рік).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка