Різанина у Франківську: у під’їзді житлового будинку важко поранили 24-річного франківчанина

08.05.2018 11:34   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В Івано-Франківську обласну клінічну лікарню госпіталізували 24-річного жителя обласного центру.

Читайте також

На Прикарпатті жінка нанесла смертельне ножове поранення 25-річному чоловіку

У неділю, 6 травня близько 19.30 до Івано-Франківського відділу поліції повідомила 21-річна жителька обласного центру про те, що у під’їзді будинку бійка між двома молодими чоловіками, пише - Панорама Прикарпаття.

Прибувши на місце події слідчо-оперативною групою, в ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що 29-річний франківчанин, перебуваючи в приміщенні під’їзду багатоповерхівки, під час конфлікту вчинив бійку з 24-річним місцевим жителем.

В ході чого старший кухонним ножем наніс молодшому два удари в груди, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-різаної рани грудної клітки зліва.

Потерпілого госпіталізовано до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні та в подальшому прооперовано.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Проводиться слідство в ході якого правоохоронці з’ясовують мотив учинення злочину, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews