Маловідома російська артистка погрожує популярній співачці з Івано-Франківська

01.05.2018 23:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Маловідома виконавиця з РФ Лама (Марина) Сафонова погрожує співачці з Івано-Франківська Наталії Дзеньків судовими позовами.

Росіянка вважає, що фронтвумен проекту Lama (створеного в 2005 році) неправомірно використовує назву своєї групи, інформує WestNews з посиланням на Styler. Кілька днів тому Сафонова похвалилася в мережі, що тепер саме їй належать всі офіційні патенти на музичний бренд «Lama». При чому, як в Росії, так і в Україні.

«Вже багато років брудні ділки шоу-бізнесу в іншій країні (мова йде про Україну – ред.) Незаконно користувалися моїм ім’ям, моїми ідеями, концептом через наживи. І я з цим нічого не могла вдіяти. і навіть те, що саме мені належать всі офіційні патенти на мій музичний бренд “ЛАМА” і на території Росії, і на території України», – йдеться у повідомленні.

Відзначимо, що сама Наталя Дзеньків ніяк поки не відреагувала на цю інформацію. Але ще в 2008 році вона в одному з інтерв’ю говорила, що їй загрожують представники Сафоновой.

«Нам подзвонили нібито представники московського проекту «Лама» і почали погрожувати, щоб ми зникали, бо ми вкрали назву чиєїсь групи. Справа дійшла до суду, ми виграли і суд, і апеляцію. Зараз триває суд у Івано-Франківську, де «московська Лама» подала позов особисто на мене. Вони не з’являються на судові засідання. Ми ж не здамося», – сказала Наталія.

Довідка:

Наталя Ігорівна Дзеньків (14 грудня 1975, Івано-Франківськ) – українська співачка, пісняр, вокалістка гурту Lama. Відома також як Lama, оскільки на початку існування гурту вона була єдиним постійним його учасником.  Народилась в сім’ї артистів Гуцульського ансамблю пісні й танцю. Закінчила музичне училище за класом фортепіано. На початку 1990-х співала в гурті «Магія». Через тиждень після виходу першого альбому, було продано близько 20 тисяч екземплярів дисків. Є одним із засновників гурту Lama, що виник 2005 року. Продюсер з 1997 по 2012 роки — Віталій Телезін. 4 грудня 2008 року ім’ям Наталі Дзеньків названа зірка в сузір’ї Великого Воза.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews